Active Event Nordic AB

Värmlands län

Information

I Torsby finns det ett Aktiebolag som heter Active Event Nordic AB. Det finns flera företag som liknar Active Event Nordic AB i Värmlands län. Torsby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Active Event Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-22 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2003-09-02 så har Active Event Nordic AB varit registrerat och sedan 2004-01-22 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Active Event Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Active Event Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Active Event Nordic AB så kan ni göra det på 031-857479.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva uthyrning av stugor, arrangera event och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Backman, Leif Örjan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backman, Rune Peder som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Ulf Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Active Event Nordic AB har 556648-6840 som sitt organisationsnummer.