Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren)

Värmlands län

Information

Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) finns. I Torsby så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) har haft sedan 2004-08-09. Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) så kan ni göra det genom att skicka er post till Bryggarg. 10, 686 30, Sunne men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0565-711693.

Torsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) Privat, ej börsnoterat.

Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) har idag 556659-2365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren)

Bolaget skall bedriva gatukök med närbutik samt därmed förenlig verksamhet.

I Parkgrillen i Sunne AB (Sunne Jouren) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, John Lars-Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Tryggve som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .