Torsby Construction AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Torsby Construction AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Torsby Construction AB är ett av dem. Statusen för Torsby Construction AB är att Bolaget är aktivt.

Torsby Construction AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Torsby Construction AB ska trivas.

Torsby Construction AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Torsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall bestå av konstsruktion, tillverkning och försäljning av verksatadsprodukter främst inom maskin och fordonsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torsby Construction AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är Torsby Construction AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Torsby Construction AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0560-14870.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Torsby Construction AB är Tomasson, Kenneth Nils Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jubell, Börje Rudolf Sixten som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1947 och har titeln Revisor, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor.

Torsby Construction AB har 556676-8759 som sitt organisationsnummer.