Anders Rådström Trailertransporter AB

Värmlands län

Information

556688-1198 är organisationsnummer för bolaget Anders Rådström Trailertransporter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Rådström Trailertransporter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsby som är den kommunen som Anders Rådström Trailertransporter AB finns i.

Anders Rådström Trailertransporter AB har varit registrerat sedan 2005-10-18 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Rådström Trailertransporter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

Anders Rådström Trailertransporter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Rådström Trailertransporter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Rådström Trailertransporter AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5214269 eller genom brev på följande adress:
Svenneby 15, 685 91, Torsby

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra gods- och trailertransporter, skogsentreprenader, handel och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Rådström Trailertransporter AB och det är Rådström, Allan Anders Ryno som är född 1964 och har titeln VD, Rådström, Allan Anders Ryno som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådström, Pia Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,