Torsby Commercial Activities AB

Värmlands län

Information

Torsby Commercial Activities AB är ett av många företag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Torsby Commercial Activities AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torsby Commercial Activities AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2005-11-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till JÄRNBERGSÅS KULLBERG 4, 685 94, Torsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torsby Commercial Activities AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0560-31103.

Torsby arbetar för att företag som Torsby Commercial Activities AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torsby Commercial Activities AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall importera och sälja sport- och fritidsartiklar, bedriva konsultverksamhet inom affärsmodeller och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torsby Commercial Activities AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torsby Commercial Activities AB och det är följande personer, Zwiersch, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sloof, Eddy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Zwiersch, Ralph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vestman, Kjell Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Revev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torsby Commercial Activities AB är 556689-7491.