Vitsand Transport AB

Värmlands län

Information

Vitsand Transport AB är ett av många bolag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som Vitsand Transport AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vitsand Transport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-27.

Vitsand Transport AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2005-12-09. Men sedan 2006-01-27 så har Vitsand Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vitsand 15, 685 94, Torsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vitsand Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0560-12378.

Torsby arbetar för att bolag som Vitsand Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vitsand Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Värmlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lastbilsåkeri, handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vitsand Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vitsand Transport AB och det är följande personer, Rattfält, Peter Mikael som är född 1978 och har titeln VD, Rattfält, Peter Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Rattfält, Bengt Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vitsand Transport AB är 556693-3700.