Clean-Tech i Sysslebäck AB

Värmlands län

Information

Clean-Tech i Sysslebäck AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Clean-Tech i Sysslebäck AB finns. I Torsby så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Clean-Tech i Sysslebäck AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Clean-Tech i Sysslebäck AB har haft sedan 2006-09-14. Clean-Tech i Sysslebäck AB har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Clean-Tech i Sysslebäck AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 3, 685 34, Torsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0560-12540.

Torsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Clean-Tech i Sysslebäck AB Privat, ej börsnoterat.

Clean-Tech i Sysslebäck AB har idag 556704-7708 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Clean-Tech i Sysslebäck AB

Bolaget ska bedriva tillverkning av kemtekniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Clean-Tech i Sysslebäck AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundh, Torbjörn Lars Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Nils Karl Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karin Linnéa som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1947 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .