Movent AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsby och Movent AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Movent AB är ett av dem. Statusen för Movent AB är att Bolaget är aktivt.

Movent AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-15. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Torsby där företaget finns i jobbar för att företag som Movent AB ska trivas.

Movent AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Torsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utföra svetsningsarbeten, ventilationsmontage och reparationsarbeten inom ventilationsbranschen. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter, idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Movent AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15.

Idag är Movent AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Torsby.

Vill man komma i kontakt med Movent AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6302233.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Movent AB är Henriksson, Leif Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gudmunds Karin Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Movent AB har 556720-4176 som sitt organisationsnummer.