Gummiverkstan i Torsby AB

Värmlands län

Information

Gummiverkstan i Torsby AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där Gummiverkstan i Torsby AB finns. I Torsby så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gummiverkstan i Torsby AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gummiverkstan i Torsby AB har haft sedan 2007-05-17. Gummiverkstan i Torsby AB har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gummiverkstan i Torsby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 6, 685 34, Torsby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0560-10420.

Torsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gummiverkstan i Torsby AB Privat, ej börsnoterat.

Gummiverkstan i Torsby AB har idag 556725-0690 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gummiverkstan i Torsby AB

Bolaget ska bedriva försäljning av däck, bildelar, handel och service av fordon, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Gummiverkstan i Torsby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Karl-Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Berit Lillian som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Birgitta som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .