AMBER EYE PRODUCTION

Värmlands län

Information

560922-XXXX är organisationsnummer för bolaget AMBER EYE PRODUCTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AMBER EYE PRODUCTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsby som är den kommunen som AMBER EYE PRODUCTION finns i.

AMBER EYE PRODUCTION har varit registrerat sedan 1985-03-05 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AMBER EYE PRODUCTION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

AMBER EYE PRODUCTION är och det finns flera bolag i Torsby som också är .

Firmatecknare för AMBER EYE PRODUCTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med AMBER EYE PRODUCTION så kan ni göra det på telefon genom 0560-23061 eller genom brev på följande adress:

Medeaproduktion - text, stillbildsfoto. bildbyrå - försäljning av arkivbilder. naturtolkning och bildföredrag. konsultverksamhet inom faunavårdssektorn. souvenir- och presentartiklar - produk- tion och försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med AMBER EYE PRODUCTION och det är Wertberg, Jan Henry som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,