L.M. Kakel & Klinker Teknik

Värmlands län

Information

L.M. Kakel & Klinker Teknik hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Torsby som är den kommunen där L.M. Kakel & Klinker Teknik finns. I Torsby så finns det många olika Enskild firma och i Värmlands län så finns det ännu fler Enskild firma. L.M. Kakel & Klinker Teknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket L.M. Kakel & Klinker Teknik har haft sedan 2009-11-19. L.M. Kakel & Klinker Teknik har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L.M. Kakel & Klinker Teknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0560-42314.

Torsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

L.M. Kakel & Klinker Teknik har idag 561108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L.M. Kakel & Klinker Teknik

Allt inom kakel och klinker samt husrenoveringar.

I L.M. Kakel & Klinker Teknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Leif Olov som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .