QS-Företagsutveckling

Värmlands län

Information

QS-Företagsutveckling är ett av många bolag som finns i Torsby. Det är nämligen den kommunen som QS-Företagsutveckling finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

QS-Företagsutveckling är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-02.

QS-Företagsutveckling som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1991-10-22. Men sedan 1996-01-01 så har QS-Företagsutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på QS-Företagsutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0590-16229.

Torsby arbetar för att bolag som QS-Företagsutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för QS-Företagsutveckling. Det finns flera bolag i Värmlands län.

Konsultverksamhet inom området företagsutveckling (qs-9000, iso 9000, iso 14001, utmärkelsen svensk kvalitet projektstyrning, processorientering och organisation) även kursverksamhet.

Firmatecknare för QS-Företagsutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till QS-Företagsutveckling och det är följande personer, Gund, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för QS-Företagsutveckling är 570824-XXXX.